, ha az iPhone 6S váratlanul leáll, akkor az Apple javítása ingyenes akkumulátor cseréje, még akkor is, ha a garancia nem.

A Cupertino-alapú vállalkozás a kérdés kivizsgálásának folyamatával foglalkozik, valamint ma bevezetett egy odaadó javítási munkaprogramot, amely lehetővé teszi a problémától szenvedő személyek számára, hogy díjmentesen megoldják. A javítási munkaprogram bevezetésének részeként az Apple tudatában volt a tulajdonosoknak, hogy a kérdés csak a korlátozott sorozatszám -tartományon belül csak kevés eszközt érint, amelyek mindegyikét szeptember és 2015. október között készítették.

A Samsung Galaxy Note 7 kudarcának köszönhetően – amely elkezdte a megszüntetést, és feltehetően egy hibás akkumulátorrendszer miatt felrobbant – az Apple szívesen hangsúlyozta azt a nyilatkozatot, miszerint az iPhone 6S által kezelt probléma „nem biztonsági kérdés,„ nem biztonsági kérdés. ”, Valamint azt, hogy a készülékek tulajdonosai nem tudnak megérteni a hardverből származó kockázatot.

Mindezek mellett a probléma által érintett végeredmény a díjmentes akkumulátor cseréje, amelyet egy Apple Store -ban vagy egy hivatalos viszonteladón keresztül hoztak ki, ami azt jelenti, hogy a Tim Cook üzlete egyértelműen meghatározta az akkumulátort azokban a korlátozott számú eszközben. legyen a probléma.

Az Apple megállapította, hogy rendkívül kis számú iPhone 6s eszköz hirtelen leállhat. Ez nem egy biztonsági probléma, valamint csak a szeptember és a 2015. október között előállított korlátozott sorozatszámú változaton belüli eszközöket. Ha megtapasztalta ezt Amellett, hogy az eszköz sorozatszámát megvizsgálta, hogy ellenőrizze az akkumulátor cseréjének jogosultságát.

Bárki, aki úgy gondolja, hogy szenved a problémától, meglátogathatja a regionális Apple áruházát, hogy megvizsgálják a készüléket, hogy megvizsgálják, hogy működőképes -e, és aztán ellenőrizze, hogy a készülék sorozatszáma a tétel része. érintett. Amikor ezt megerősítették, az Apple ezután cseréli az akkumulátort zavar nélkül. Alternatív megoldásként az érintett személyek is kapcsolatba léphetnek az Apple engedélyezett szolgáltatóval, vagy közvetlenül kapcsolatba léphetnek az Apple támogatásával.

A vezeték nélküli fuvarozók ebben a szakaszban nem vesznek részt a javítási munkaprogramban, valamint bárki, akit befolyásolhat, többet fedezhet fel az új erőfeszítésekről.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Hogyan javítsuk meg a gyenge iOS 10 akkumulátor élettartamát [Útmutató]

Az iPhone 6 Plus “Touch Disease” javításának javítása most 149 dollárt fog kiadni az Apple -től

Pokemon Go ++ 1.17.0 / 0.47.1 Hack itt van, töltse le most

Google Pixel / Pixel XL vs Apple iPhone 7/7 Plus Benchmarks összehasonlítás

Jailbreak iOS 10 / 10.1.1 / 10.0.2 / 10.2 iPhone, iPad, iPod Touch esetén [legújabb állapotfrissítés]

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legújabb legújabb oldalán.

Leave A Comment

Recommended Posts

A 4,7 hüvelykes iPhone 6 májusban a tömegtermelésbe kerül, 5,5 hüvelykes formatervezésű késéseket látva

Rengeteg sejtés és sejtés történt az Apple következő generációs iPhone-jával az elmúlt néhány hónapban. Gyorsan megközelítjük az idei világszerte a Világtervezői Konferenciát, egy olyan dátumot, amely elkerülhetetlenül hozza a vállalat jövőbeli termék -ütemtervének fokozódását, a megújult reményérzet mellett, hogy az üzleti vállalkozás […]

xgujw