Úgy érzi, hogy a Galaxy S4 hangerő kimenete nem elég hangos? Ha igen, ma hatékony megoldást kaptunk az Ön számára. Az alacsony mennyiség kérdése univerzális a legtöbb Samsung Galaxy eszközhöz. Ha nyugodt helyen tartózkodik, az alacsony csengőhang mennyisége azonban egyáltalán nem jelent problémát, ha piacon vagy zsúfolt vagy zajos helyen tartózkodik, és nem tudja hallani az értesítési hangokat, akkor problémákat okoz.

Határozottan nem akarjuk, hogy irritálóan hangos hangerővel rendelkezzünk, azonban legalább hallhatónak kell lennie ahhoz, hogy ne hagyjunk ki egy telefonhívást, vagy ne lépjünk be a bejövő értesítésre. Korábban megosztottunk egy technikát arról, hogy pontosan hogyan lehet növelni a hangerőt néhány régebbi galaxis eszközön, mint például az S3, valamint a 2. megjegyzés.

Ha az eszközén keresi a rendszer/etc könyvtárat, akkor 2 fájlt fog felfedezni, nevezetesen a „default_gain.conf”, valamint a „kötet.db” fájlt. Ezek az adatok tartalmazzák a hangerő -intenzitásértékek konfigurációját, amelyek pontosan meghatározzák, milyen hangos lesz a készülék zajkibocsátása. Ezen értékek szerkesztésével a megfelelő módszer felhasználásával jelentősen növelheti vagy csökkentheti a Samsung Galaxy S4 hangszóró mennyiségét.

Mivel az alábbi eljárás magában foglalja a Galaxy S4 rendszeradatainak módosítását, csak elengedhetetlen, hogy a gyökérhasználathoz hozzáférjen az eszközön. Ha még gyökerezte a Galaxy S4 -et, akkor az eszköz szinte minden variációjára gyökerező oktatóanyagokat kínálunk.

Gyökér Samsung Galaxy S4 (minden modell)

Tippek és technikák a Galaxy S4 felhasználók számára

Jogi nyilatkozat:

Felhívjuk figyelmét, hogy bár kipróbáltam ezt a technikát, hogy növelje a hangerőt a Galaxy S4 GT-I9500-on, nem biztosítom, hogy az eszköz minden verzióján működjön. Továbbá, ne próbálja ki az eljárást semmilyen típusú Galaxy S4 -nél, bármilyen típusú ROM -mal, kivéve a Stock TouchWiz -en alapuló ROM -ot.

I. szakasz: A Galaxy S4 GT-I9500 esetében

Ez a szakasz csak a Galaxy S4 világszerte a Design tulajdonosai számára szól.

Követelmények:

Egy gyökerező Samsung Galaxy S4

Modded kötet nyereség -konfigurációs fájl: defalult_gain.zip

Alapértelmezett kötet -szerelési adatok (visszahozni, ha bármi rosszul fordul): defalult_gain_backup.zip

Telepítsen egy nagyszerű gyökérdat -felfedező alkalmazást (lásd alább) a Galaxy S4 -re.

[GooglePlay url = ””]
Hogyan állítsuk be a Galaxy S4 hangerő -boost modot

Kövesse az alábbi lépéseket, hogy növelje a Galaxy S4 hangerejét:

A „Default_gain.zip” adatait, valamint a Default_gain.conf másolatát az eszköz belső térére vagy az SD -kártyára.

Telepítse a gyökér böngészőt vagy bármilyen más típusú gyökérkutató -alkalmazást a Google Play -ből: [GooglePlay url = ”]

Nyissa meg a Root Explorer alkalmazást, és keresse meg a rendszer/etc mappát. Itt felfedezheti a telefon eredeti kötetkonfigurációs adatait. Készítsen biztonsági másolatot a Galaxy S4 -en található eredeti kötet -szerelési adatok másolásával, valamint a külső tárolóba történő beillesztésével. Később visszahozhatja az eredeti kötetbeállításokat, ha visszaállítja az adatokat a rendszer/stb könyvtárba.

Most keresse meg a Default_gain.conf webhelyet, érintse meg, és tartsa be, és válassza a „Másolás” lehetőség lehetőséget.

Keresse meg a rendszer/etc mappát, és itt illessze be az adatokat. Amikor a fájl felülírását kéri, válassza az „Igen” lehetőséget.

Az adatok lemásolásakor javítsa meg az engedélyét az RW-R-R-hez. Koppintson, és tartsa be a Default_gain.conf adatokat, és válassza az „Engedélyek” lehetőséget. Most konfigurálja az engedélyeket az alább látható módon.

Végül indítsa újra a telefont.

Kész! Most javítania kell a Samsung Galaxy S4 -en javított, valamint hangosabb hangerő -hangerőt.

Csináld magad:

A helyzetben úgy érzi, hogy a hangerőt is hangosnak érzi az Ön számára, szerkesztheti a hangerő -értékeket. A fent megadott adatok mennyiség -erősítő konfigurációja az értékeknek felel meg:

Az általános térfogat (normál, hangszóró) 112 -ről 132 -re nőtt.
A csengőhang térfogata (csengőhang, hangszóró) 112 -ről 132 -re nőtt.
A fülhallgató térfogata (incall, fülhallgató) 128 -ról 132 -re nőtt.
A hangszóró hangereje (incall, hangszóró) 144 -ről 154 -re nőtt

Íme egy példa arra, hogyan lehet testreszabni a kötet -nyereség értékeit az Ön igényei szerint:

Eredeti kód:

Módosító “csengőhang” {
TámogatottDevice {
“Hangszóró”
}
Engedélyezze {
{“Hangszóró digitális kötete”, 112},
{“Spkoutl input 1 kötet”, 32},
{“Spkoutl input 2 kötet”, 32},
}
}
Módosított kód:

Módosító “csengőhang” {
TámogatottDevice {
“Hangszóró”
}
Engedélyezze {
{“Hangszóró digitális kötete”, 142},
{“Spkoutl input 1 kötet”, 32},
{“Spkoutl input 2 kötet”, 32},
}
}
Ha bármilyen típusú aggodalma vagy problémája van a témához, akkor mindig szívesen megmutatja nekünk megjegyzéseket. Egészségére!

II. Szakasz: Galaxy S4 LTE, USA, valamint a kanadai modellek

Ha a Samsung Galaxy S4 GT-I9500 LTE vagy az eszköz egyik változata, mint például az AT & T SGH-I337, GT-I337M, T-Mobile SGH-M919, Verizon Sch-I545, Sprint SPH-L720 stb. Próbálja ki az alábbi technikát, hogy növelje/növelje a telefon hangerejét.

Követelmények:

Gyökér Galaxy S4 egyedi gyógyulással (CWnull

Leave A Comment

Recommended Posts

A 4,7 hüvelykes iPhone 6 májusban a tömegtermelésbe kerül, 5,5 hüvelykes formatervezésű késéseket látva

Rengeteg sejtés és sejtés történt az Apple következő generációs iPhone-jával az elmúlt néhány hónapban. Gyorsan megközelítjük az idei világszerte a Világtervezői Konferenciát, egy olyan dátumot, amely elkerülhetetlenül hozza a vállalat jövőbeli termék -ütemtervének fokozódását, a megújult reményérzet mellett, hogy az üzleti vállalkozás […]

xgujw