Dyson tudja, hogyan lehet néhány jó megjelenésű rajongót készíteni. Természetesen nem úgy néznek ki, mint a normál rajongók, akikkel évek óta élünk. Alulbecsülhetetlen azt mondani, hogy hűvösnek tűnnek.

Lehet, hogy ez az egyik legrosszabb büntetés, amelyet valaha is elkötelezettek az írás iránt. De mindezt egy pillanatra figyelmen kívül hagyva tudta, hogy a saját Dyson rajongója birtokolhatja, miközben egy hatalmas 150 dollárt takarít meg a szokásos kért áron?

Jelenleg az Amazon lehetőséget ad nekünk, hogy felvegyünk egy Dyson Pure Hot + Cool ventilátort egy gyönyörű elektromos kék színű, mindössze 449 dollárért. Ez 150 dolláros megtakarítás a szokásos, körülbelül 600 dollár áron. Persze, ez nem olcsó rajongó. De csak nézd meg!

Az írás idején ez a rajongó több mint 240 véleményt tartalmaz az Amazon -on, és a lehetséges ötből 4,3 csillagot szerez. Ez egy lenyűgöző találat, különösen figyelembe véve, hogy ezeknek a véleményeknek a sok minden bizonnyal a teljes árat fizető emberekből származik. Ha boldogok, akkor biztosan felmerül!

Maga a ventilátornak van egy HEPA -szűrője, amely eltávolítja az allergének és a szennyező anyagok 99,97% -át, és ha annyira hajlamos vagy, akkor az egészet csak a WiFi és az Alexa kompatibilitásának köszönhetően vezérelhetik. A Siri is bekerül a műveletbe, ha iPhone -felhasználó is.

A legtöbb ventilátorral ellentétben ez valóban melegítheti a levegőt is, így tökéletes azok számára, akik olyan helyeken élnek, ahol egész évben nem napos.

Nem várjuk el, hogy ez az ár túl sokáig maradjon, ezért kérjük, ügyeljen arra, hogy most kihasználja azt, amíg a jó.

Vásárlás: Dyson Pure Légtisztító, Fűtés és Ventilátor az Amazon -tól: 449 USD | Eredeti ár: 600 USD

Ön is szeretné megnézni:

iPhone SE 2 2020 képernyővédő: Itt van a legjobb, amit ma megvásárolhat [lista]

Letöltés: iOS 13.4.5 Beta 2 IPSW linkek, OTA frissítés az iPados 13.4.5 Beta 2 kiadása mellett

KODI 18.6 IPA APK LETÖLTÉS IOS 13 / iPados 13 -ra, Android megjelent

Futtasson több 2 WhatsApp -fiók számát az 1 iPhone -on, a helyes módon, a következő

Letöltés: IOS 13.4.1 IPSW linkek, az OTA frissítése, az iPados 13.4.1 kiadása mellett.

Jailbreak iPhone 11 Pro Max az UNC0ver 4.0.0 -val az iOS 13.3 -on

Checkra1n a Windows alternatívájához: Hogyan lehet használni a RA1NUSB -t az iOS 13.3 jailbreakhez

Jailbreak iOS 13.4.1 / iPados 13.4.1.

Leminősítés iOS 13.4.1 -re iOS 13.3.1 -re a Checkra1n Jailbreak számára, itt van

Apple Watch EKG alkalmazás hack: Engedélyezze az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave A Comment

Recommended Posts

A 4,7 hüvelykes iPhone 6 májusban a tömegtermelésbe kerül, 5,5 hüvelykes formatervezésű késéseket látva

Rengeteg sejtés és sejtés történt az Apple következő generációs iPhone-jával az elmúlt néhány hónapban. Gyorsan megközelítjük az idei világszerte a Világtervezői Konferenciát, egy olyan dátumot, amely elkerülhetetlenül hozza a vállalat jövőbeli termék -ütemtervének fokozódását, a megújult reményérzet mellett, hogy az üzleti vállalkozás […]

xgujw