Ez az a lehetőség, hogy megszerezze az Apple legfrissebb design Retina 4K iMac-jét, rendkívül kellemes 11% -os kedvezményt. Ez a megtakarítás a 21,5 hüvelykes formatervezésre vonatkozik, és lehetővé teszi, hogy üdvözölje az Apple csodálatos iMac-jét a házába vagy a szakértői életbe, mindössze 1,149,99 dollárért.

Kihúzhatja a mindennapi munkaterhelést egy Windows-alapú PC-n, és titokban vágyhat arra, hogy házhoz menjen a vonzerejére, valamint az Apple egyik macOS-hajtású gépének esztétikai tisztaságára. Lehet, hogy van egy MacBook néhány leírásról, de teljesen tetszik a nagyobb IMAC asztal megragadásának koncepciója. Lehet, hogy már egy IMAC konvertálás, és csak régebbi formatervezéssel rendelkezik, és frissíteni kívánja. Bármi legyen is az állapotod, ez egy fantasztikus ajánlat, amely azonnal pénzt takarít meg Önnek ezen a hardverhez.

Az egész készítőt a lenyűgöző 21,5 hüvelykes 4096-os-2304 Retina 4K képernyő körül fejlesztették ki, amely kiváló minőségű, valamint az alkalmazások, webhelyek, képek, valamint természetesen videók ábrázolására szolgál. Az Apple szintén visszatért a rajztáblához az iMac stílusával, jelezve, hogy ez a hardver mindössze 5 mm vastagságú. Nehéz képet képezni, benne van egy számítógép, bár sok abszolút van.

A legfrissebb IMAC-t az Intel hetedik generációs 3,0 GHz-es kétmagos Intel Core i5 processzora hajtja, valamint 8 GB-os RAM kíséretében, amely kibővíthető, és látnia kell azt a követelményt, hogy extra memória legyen a gépben. Hasonlóképpen két Thunderbolt 3 (USB-C) portot, a 802.11ac WiFi-t használ, egy Magic Mouse 2, valamint a Magic billentyűzet mellett, valamint magában foglalja az előre telepített macO-kat is. a Mac App Store segítségével.

Ez a kialakítás tele van, és erőteljes processzorokat használ, a jelenlegi grafikus technológiákat használja, a továbbfejlesztett tárolást, valamint a legfényesebb képernyőn lévő csomagokat tartalmazza, amelyeket az Apple valaha az IMAC -ba tett. Ugyanígy is megjelenik, és ez fantasztikus vásárlássá teszi bármilyen típusú környezetet. Az ilyen típusú ajánlatok általában nagyon gyorsan lejárnak, vagy a készlet kimerülnek, ezért ügyeljen arra, hogy azonnal cselekedjen, és a lehető leghamarabb megkapja a vásárlást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem tapasztalja meg a kimaradás felháborodását.

Vásárlás: Apple iMac, 21,5 hüvelyk, ezüst az Amazon-tól: 1 149,99 USD | Eredeti ár: 1300 USD

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Töltse le az iOS 12.1.3 végleges IPSW linkeket, valamint az OTA frissítést az iPhone -hoz, valamint az iPad -t

iOS 12.1.3 Kiadási megjegyzések, ChangeLog, valamint egyéb módosítások

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 12.1.3 -ot iOS 12.1.2 / 12.1 -re [Útmutató]

Jailbreak iOS 12.1.3 / 12.1.2: Mi a jelenlegi állapot?

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web összes jelenlegi aktuálisján.

Leave A Comment

Recommended Posts

A 4,7 hüvelykes iPhone 6 májusban a tömegtermelésbe kerül, 5,5 hüvelykes formatervezésű késéseket látva

Rengeteg sejtés és sejtés történt az Apple következő generációs iPhone-jával az elmúlt néhány hónapban. Gyorsan megközelítjük az idei világszerte a Világtervezői Konferenciát, egy olyan dátumot, amely elkerülhetetlenül hozza a vállalat jövőbeli termék -ütemtervének fokozódását, a megújult reményérzet mellett, hogy az üzleti vállalkozás […]

xgujw