használatával, akik messze és széles körben vannak a Jailbroken IDEVICE Az Apple egyik hordozható alkotásának birtoklásának teljes élményét valóban teljes. A fejlesztők ismét egy nagyon hasznos csípéssel szállították az árut, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fájlokat töltsenek fel a Safari -on keresztül a Jailbroken iPhone, iPad, iPod Touch eszközökön.

A Stock Mobile Safari, amelyet az összes web-kompatibilis iDevice-re előre töltenek, már régen megcsinálták annak érdekében, hogy gondoskodjanak azoknak, akik egy asztali szerzettebb élményt szeretnének szerezni a tiszta, de meglehetősen korlátozott mobilalkalmazásból. Például a Safari Download Manager-et egy évvel ezelőtt adták ki, és lehetővé tette a felhasználók számára, hogy fájlokat letölthessenek az eszközükre, és [kiderült], hogy egyike] azoknak a fontos alkalmazásoknak a számára, akiknek szükségük van a letöltési képességekre.

Az új Safari Upload Enabler, amelyet a H. Samara és N. Bassen fejlesztett ki, mindössze 1,99 dollárba kerül a Bigboss tárolónál. Lehetővé teszi a natív fájlok feltöltését bármely webhelyre az iPhone, iPad vagy iPod Touch -on keresztül, és kitölti ezt az ürességet az Apple korlátai által. Fájl és fotó/videofelvétel tartalmaz, amely lehetővé teszi a fájlok feltöltését, mint a számítógépen vagy a Mac -en.

Ez azonban nem támogatja az iOS 4.0 vagy 4.1 -et, amelyet egy “belső memóriaelosztás -kiosztási probléma” miatt helyeztek el, de úgy működik, mint az iOS 4.2 és fel. Vegye figyelembe, hogy ez az alkalmazás nem ad a Springboard ikont, tehát, mint bármely más nagy mennyiségű jailbreak alkalmazás, meg kell változtatnia azt a beállítások alkalmazáson keresztül.

Kövesse az itt közzétett lépésről lépésre, az iPhone, iPad vagy iPod érintkezéséhez az iOS 4.3.5 -en a RedSN0W (vagy a PWNAGetool), vagy az iOS 4.3.4 használatával, a RedSN0W vagy a PwNageTool (iPhone, iPad, iPod touch) használatával. vagy iOS 4.3.3 RedSN0W, Pwnagetool, SN0WBreeze & Jailbreakme használatával (ez az utolsó a legegyszerűbb). Ha már használja az iOS 5 béta -t, akkor olyan eszközökkel, mint a RedSN0W (Mac és Windows) vagy az SN0WBreeze, börtönbe helyezheti.

Nézze meg az iPhone Apps Galéria és az iPad Apps galériát, hogy további alkalmazásokat fedezzen fel iPhone, iPad és iPod Touch számára.

Köveshet minket a Twitteren, vagy csatlakozhat a Facebook rajongói oldalunkhoz, hogy a Microsoft, a Google és az Apple legújabb legújabb oldalán frissítse magát.

Leave A Comment

Recommended Posts

A 4,7 hüvelykes iPhone 6 májusban a tömegtermelésbe kerül, 5,5 hüvelykes formatervezésű késéseket látva

Rengeteg sejtés és sejtés történt az Apple következő generációs iPhone-jával az elmúlt néhány hónapban. Gyorsan megközelítjük az idei világszerte a Világtervezői Konferenciát, egy olyan dátumot, amely elkerülhetetlenül hozza a vállalat jövőbeli termék -ütemtervének fokozódását, a megújult reményérzet mellett, hogy az üzleti vállalkozás […]

xgujw