számára. A keretrendszer, hivatkozva a „frissítés leállítása és a flash lejátszó terjesztésének” konkrét terveire 2020 végén.

A bejelentés részeként az Adobe más nyitott stílusokat támogatta, valamint arra készteti az anyag alkotóit, hogy a flash-alapú anyagokat áthelyezzék az elfogadott stílusokba, például a HTML5-re, valamint a WebGL-re.

Úgy tűnik, hogy a Flash élettartamának vége meglehetősen egy ideje jön. A közös végfelhasználók már régóta panaszkodnak a Flash teljesítményére, biztonságára és biztonságára, valamint a rendszer igényeire, míg az olyan üzleti vállalkozások, mint az Apple, szintén nyilvánosan ismerték az innováció iránti érzéseiket, a Steve feladatok rendkívül híresen egy nyitott levelet készítettek az év folyamán 2010 Hat hihetetlenül érvényes okot idéz elő arról, hogy az Apple mobil eszközei miért nem támogatják a flash tartalmat. Ez akkor volt, amikor a Flash on Android volt, mielőtt az Adobe meghúzta a dugót 2012 -ben.

Egy teljes évtizeddel később úgy tűnik, hogy az Adobe végül a gondolkodásmódhoz fordul:

Számos innovációs partnereinkkel együttműködve-köztük az Apple, a Facebook, a Google, a Microsoft és a Mozilla-az Adobe tervezi az élet végén. Pontosabban, 2020 végén abbahagyjuk a Flash lejátszó frissítését, valamint a Flash lejátszó terjesztését, valamint az anyag készítőit arra, hogy bármilyen meglévő flash anyagot áttelepítsünk ezekre az új nyitott formátumokra.

Ez minden bizonnyal egy olyan döntés, amely hosszú ideje volt a készítés során, azonban az Adobe, valamint az egyértelműen nem fogadta el könnyedén, valamint az, amelyet ésszerűen és a helybe hittek egy valódi migrációs tervvel együtt – A kísérő blog, amelyet a nyilatkozatról közzétesznek, teljes mértékben elismeri, hogy számos vállalatot fejlesztettek ki a Flash Technology körül, ezért az üzleti vállalkozásnak „elkötelezettnek kell lennie a Flash támogatása mellett a 2020 -on, mivel az ügyfelek és a partnerek a migrációs terveiket a helyükre helyezik.

Ez nem egy térdreakció reakció, bár egyértelműen egy olyan döntés, amelyet megfelelően hajtottak végre, valamint a legjobb okokból, mivel az Adobe arra ösztönzi az alkotókat, hogy sokkal kortárs formátumokat öleljenek fel. Ugyanígy minden bizonnyal nagyszerű hír azoknak a partnereknek, amelyekre az Adobe hivatkozik a bejegyzésben, például a Microsoft és az Apple. Ezeknek az üzleti vállalkozásoknak az évek során túl és túl is kellett menniük, hogy garantálják, hogy saját platformjaikat biztosítsák a Flash -ben létező és az évek során megértés során létező számos vizsgált sebezhetőség ellen.

Jelenleg az Adobe továbbra is problémás rutinbiztonsági és biztonsági frissítéseket folytat a Flashnél a fő platformon, azonban 2020 után búcsú a régi barátja.

(Forrás: Adobe)

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Töltse le az iOS 11 nyilvános béta 3 -at, valamint állítsa be a legjobb módot, itt van

Töltse le az iOS 11 BETA 4 OTA konfigurációs profilját UDID / Designer Fiók nélkül

Letöltés: Az iOS 11 béta 4 kiadásra kerül a fejlesztők számára, itt vannak a részletek

Új az iOS 11 béta 4 -ben: kiadási jegyzetek, változások, funkciók

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 10.3.3 / 10.3.2 / 10.3.1 -et iPhone -on vagy iPad -en

Jailbreak iOS 10.3.3/ 10.3.2/ 10.3.1/ 10.3 az iPhone -hoz, valamint az iPad [legújabb állapotfrissítés]

Töltse le az iOS 11 BETA 4 -et és beállítsa az iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6, SE, 5S, iPad, iPod -ot [oktatóanyag]

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave A Comment

Recommended Posts

39 IOS alkalmazás az App Store -ban, amelyet malware -vel

fertőzöttek, új malware -törzset észleltek az iOS App Store néhány nagyon népszerű alkalmazásában. Az Xcodeghost – tekintettel a névre, mert az az Apple Xcode integrált fejlesztési környezetének rosszindulatú felépítésével terjed ki – az a jelenlegi rosszindulatú program, amely az Apple iOS alkalmazásboltjába […]

xgujw