, az új Android -egyének számára, amelyek felfedezik az alkalmazásokat, valamint a Google Play Áruházban szereplő játékokat. A Play Store olyan, mint a tenger, valamint az alkalmazások olyanok, mint a halak (bocsáss meg, nem vagyok nagyszerű a metaforával), azt akartam mondani, hogy 1000 alkalmazás, valamint játékok vannak a Google Play Áruházban, valamint a 100 -as alkalmazásban. valamint a játékokat minden nap hozzáadják. Tehát meglehetősen érthető, hogy a Play Store -ba való búvárkodás túlnyomó lehet (az új felhasználók számára).

Ha új felhasználó vagy, akkor a megfelelő helyre jött. Ebben a cikkben megpróbáltam a legfinomabban elmagyarázni, amit a Google Play áruházában megért, hogy megértse.

Ez az „Új az Android” sorozat harmadik részlete. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze az előző két cikket, itt felfedezheti az elsőt, valamint a második itt.

Mi a Google Play Áruház, valamint mit kínál?

A Google Play Áruház egy digitális áruház, amely tartalmaz egy Android -eszközt. Ez lehetővé teszi az alkalmazások és játékok letöltését az Android -eszközön. Hasonlóképpen vásárolhat dalokat, könyveket, magazinokat és filmeket. A filmeket szintén bérelni lehet. Ennek a szolgáltatásnak néhányhoz való hozzáférése azonban bizonyos országokra korlátozódik.

A fent említett szolgáltatások többségének felhasználásához különböző alkalmazásokra van szükség. Például: A könyvek ellenőrzéséhez könyveket kell játszani: A magazinok ellenőrzéséhez újságosstandra van szükség stb.

Alkalmazások és játékok letöltése

A Google Play Áruház elsődleges oldala új vagy kiemelkedő alkalmazást, valamint játékokat mutat. Hasonlóképpen mutat néhány alkalmazást, amelyekről úgy véli, hogy tetszeni lehet a letöltési előzmények alapján.

Ha valami konkrétat keres, keresse meg a tetején lévő böngésző bárban. Csak érintse meg, és írja be, amit keres. A Google megpróbál néhány ajánlást megfogalmazni, amikor beírja. Ha láthatja a javaslatokban keresett alkalmazást, érintse meg azt is, hogy elküldje a telepítési oldalra. Ha nem látja az alkalmazását a javaslatokban, írja be a teljes nevet, és érintse meg a nagyítót a billentyűzeten. Megjelenik az eredmények felsorolása. Érintse meg a beállítani kívánt, valamint a telepítési oldalra irányuló oldalt. Itt láthat egy hatalmas környezetbarát telepítési gombot, és érintse meg a letöltést.

Alkalmazás engedélyek

A beállítási gomb ragasztása után látni fogja a cuccok felsorolását, amelyekhez az alkalmazás hozzáférést szeretne kapni a megfelelő működés érdekében. Előfordulhat, hogy egy alkalmazás hozzáférhet olyan engedélyekhez, mint a kamera, a fájlok, a mikrofon, a GPS stb.

Jelenleg nem tudja kezelni ezeket az engedélyeket, de ebben az évben később, amikor az Android M megérkezik, lehetővé teszi, hogy kezelje azt az engedélyt, amelyhez egy alkalmazás hozzáférhet vagy nem fér hozzá.

Valami újat találni

Ha nem keres valami konkrétat, és szeretne felfedezni néhány új alkalmazást és játékot, akkor nagyszerű ötlet lenne a Play Áruház böngészése. Az elsődleges oldalon kiválaszthatja, hogy mit keres (alkalmazások, játékok, filmek, zene, könyvek vagy magazinok). Tegyük fel, hogy néhány új alkalmazást keres, majd érintse meg a tetején található alkalmazásokat. Most átirányítják a Play Áruház alkalmazási szakaszába. Itt itt kereshet rengeteg alkalmazással, és letöltheti a kívánt bármit.

Az Apps oldalról balra hagyva megmutatja a legnépszerűbb alkalmazásokat (mind fizetett, mind ingyenes), valamint az új alkalmazásokat (ismét mindkettő, mind fizetett, mind ingyen). A jobb oldalon elcsúszás különböző osztályozásokat mutat (például szórakoztatást, termelékenységet, kommunikációt stb.), Amellyel az alkalmazásokat kereshet.

Az alkalmazások frissítése

Amikor egy alkalmazás új verziói megérkeznek, akkor értesítést kell kapnia, amely szerint a frissítés elérhető. Hasonlóképpen meg tudja csinálni ezt manuálisan.

Az alkalmazások kézi frissítéséhez csúsztassa ki közvetlenül az elsődleges oldalon, és érintse meg a „My Apps” elemre, ott láthatja az összes alkalmazást, amelynek frissítései vannak, amelyeket jelenleg a telefonjára telepítettek.

Beállítások, valamint egyéb hasznos dolgok

Az elsődleges oldalon a jobb oldalra húzza az oldalsávhoz való hozzáférést, amely kevés gyors linket és a Play Áruház beállításait tartalmazza. Az oldalsáv tetején a Google Play Store House Page (Store Home), az összes letöltött alkalmazás (az alkalmazásaim), az összes alkalmazás, amelyet letölteni szeretne (kívánságlistám), az emberek által kedvelt alkalmazásokhoz. Megérted (emberek), valamint a fiók beállításait (a fiókom).

Egy másik fontos dolog az összes gyors link alatt a Google Play Áruház beállítása. Itt hozzáférhet olyan választásokhoz, mint a szülői ellenőrzések, a vásárlás során hitelesítés, az alkalmazásfrissítések stb.

Szóval ennyi. Ez az, amit meg kell értenie a Google Play Áruházban.

Leave A Comment

Recommended Posts

A 4,7 hüvelykes iPhone 6 májusban a tömegtermelésbe kerül, 5,5 hüvelykes formatervezésű késéseket látva

Rengeteg sejtés és sejtés történt az Apple következő generációs iPhone-jával az elmúlt néhány hónapban. Gyorsan megközelítjük az idei világszerte a Világtervezői Konferenciát, egy olyan dátumot, amely elkerülhetetlenül hozza a vállalat jövőbeli termék -ütemtervének fokozódását, a megújult reményérzet mellett, hogy az üzleti vállalkozás […]

xgujw