. Most letöltheti az iOS 12.2 BETA 1 IPSW linkeket, valamint az OTA frissítést a kompatibilis iPhone, iPad és iPod Touch eszközökhöz. Itt vannak a kiadás részletei.

A Cupertino-alapú Apple Inc. folytatta globálisan nagy iOS platformjának fejlődését. Az azonnali hatású tervezőknek felajánlott Apple mérnökei az iOS 12.2 Beta 1 -et a tesztelő közösségbe helyezték el, amely megfelel az iOS 12.1.3 nyilvános kiadásának.

A fejlesztőket, valamint a tesztelőket egyaránt felhasználták az Apple iOS platformjának meglehetősen csekély pontos frissítéseinek elérésére az elmúlt hetekben, valamint a hónapokban.

Az iOS 12.1.2, valamint az iOS 12.1.3 volt a legfrissebb firmware -felülvizsgálat, amelynek célja a tesztelők kezébe juttatása, amelyek mindegyike érdemes frissítéseket tenni, amelyek csak számos niggles javítására, valamint a bíróság elnyerésére szolgáltak. döntések messze a földön. valamint mindez jól és jó. Ez a kiadás azonban valamivel sokkal több, mint egy kisebb pontkiadás, valamint olyan dolgokat is magában foglal, amelyekbe a tervezők és a tesztelők valóban le tudnak belemerülni a fogaikat.

Ha Ön a fejlődő szomszédságába tartozik, valamint a kompatibilis iPhone -ra vagy iPad -re telepítve van egy béta -konfigurációs profilja, akkor az iOS 12.2 Beta 1 firmware -t a legjobban a Software Application Update rendszerből, a Beállítások> Általános részében kaphatja meg. Alternatív megoldásként, ha az IPSW adatokat letölti, valamint az iTunes -en keresztüli telepítést, akkor az Ön által előnyben részesített, akkor a firmware -adatokat közvetlenül a fejlesztő.apple.com webhelyről kaphatja meg.

És mint mindig, győződjön meg arról, hogy megjegyzéseket fűz az Apple -nek bármilyen típusú problémáról, amely garantálja, hogy az iOS 12.2 a lehető leghamarabb felkészült a legfontosabb időre.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Töltse le az iOS 12.1.3 végleges IPSW linkeket, valamint az OTA frissítést az iPhone -hoz, valamint az iPad -t

iOS 12.1.3 Kiadási megjegyzések, ChangeLog, valamint egyéb módosítások

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 12.1.3 -ot iOS 12.1.2 / 12.1 -re [Útmutató]

Jailbreak iOS 12.1.3 / 12.1.2: Mi a legutóbbi státusz?

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave A Comment

Recommended Posts

A 4,7 hüvelykes iPhone 6 májusban a tömegtermelésbe kerül, 5,5 hüvelykes formatervezésű késéseket látva

Rengeteg sejtés és sejtés történt az Apple következő generációs iPhone-jával az elmúlt néhány hónapban. Gyorsan megközelítjük az idei világszerte a Világtervezői Konferenciát, egy olyan dátumot, amely elkerülhetetlenül hozza a vállalat jövőbeli termék -ütemtervének fokozódását, a megújult reményérzet mellett, hogy az üzleti vállalkozás […]

xgujw