Az azonnali üzenetküldés az egyik legjobb dolog, ami történt ebben a században. Elmúltak azok a napok, amikor SMS -t küldtünk, és lelkesen kíváncsi, hogy a másik ember elolvasta -e vagy sem. Az összes azonnali üzenetküldő alkalmazás, például a WhatsApp, olyan funkciókat tartalmazott, amelyek tudatják a feladónak, hogy az üzenetek olvashatók -e vagy sem. Tehát, amikor üzenetet küld, akkor tudni fogja, hogy az üzeneteket elolvassa -e vagy figyelmen kívül hagyják. Ez nagyon hasznos, de néhány emberrel horror show -ként is lehet. Különösen akkor, ha van egy kellemetlen bae vagy idióta barátja, aki nem engedi, hogy békében éljen. Az ilyen katasztrófák elkerülése érdekében a WhatsApp üzeneteket titokban el kell olvasnia anélkül, hogy a feladó tudná.

Hogyan lehet titokban olvasni a WhatsApp üzeneteket

A WhatsApp bemutatta a „kék kullancsokat”, amelyek rémálommá váltak sok ember számára. Könnyedén letilthatja őket az adatvédelmi beállításoktól, de ez sokkal több drámát hoz létre, és azt javaslom, hogy ne menjen le ezen az úton. Kidolgozhat néhány trükköt azonban a WhatsApp üzenetek titkos elolvasására a feladó figyelmeztetése nélkül. Tehát nézzünk meg néhány életmentő tippet:

Repülőgép mód trükk

Ha WhatsApp üzenetet kap, ne nyissa meg az alkalmazást az olvasáshoz. Ehelyett kapcsolja be az eszköz „Airplane módot”, hogy levágja az internetet. Miután aktiválta a repülőgép módot, megnyithatja a WhatsApp -ot az üzenetek elolvasásához. Mivel nem kapcsolódik az internethez, a feladó nem fogja tudni, hogy elolvasta az üzeneteket. Aggódhat, hogy a feladó tudni fogja, hogy elolvasta az üzenetet, amikor visszatér az interneten. Nos, ne aggódj. Annak érdekében, hogy ezt a kis titokban megőrizze, be kell zárnia az alkalmazást, amíg a repülőgép mód még mindig be van kapcsolva. Ne csak nyomja meg a Kezdőlap gombot, és zárja be a WhatsApp -ot a Recents menüből.

Ilyen módon a feladó nem fogja tudni, hogy elolvasta az üzeneteket, amíg online nem olvassa őket.

Olvassa el az értesítési sávból

Nos, ez kissé túl alapvetőnek tűnhet, de ezt általában akkor teszem, ha kevésbé olvasatlan üzenetek vannak a WhatsApp -ban. Egyszerűen csúsztassa le a képernyő tetejéről, hogy előhozza az értesítési panelt. Most elolvashatja a WhatsApp üzeneteket az előnézetből.

Ezt a módszert kevésbé használják, mivel nem mindig tudja olvasni az üzeneteket, mivel össze vannak csoportosítva, vagy csak az üzenet egy részét mutatják be az értesítésben.

Kezdőlap képernyő widget

Ez a kedvenc lehetőségem, hogy titokban olvassa el a WhatsApp üzeneteket. A módszer használatához nem kell letiltnia az internetet, vagy letiltnia a kék kullancsokat. Csak a WhatsApp widget helyezheti el a kezdőképernyőn, hogy elolvassa az összes olvasatolt üzenetet a WhatsApp -on. Ez nem fogja figyelmeztetni a küldőt, mivel csak az előnézetet olvassa el, nem pedig a tényleges üzeneteket.

Hosszú nyomtatás a kezdőképernyőn, majd kattintson a „Widgets” elemre, hogy felállítsa a készüléken található kütyü listáját. Most nyomja meg, és húzza a WhatsApp widget -t a kezdőképernyőre, és átméretezze azt az igényéhez. Ennek a trükknek az egyetlen hátránya, hogy csak szöveget és hangulatjeleket láthat, de nem a videókat, a képeket vagy a hangjegyzeteket.

Tehát próbáld ki ezeket a trükköket most a készülékén, és később köszönöm

Leave A Comment

Recommended Posts

39 IOS alkalmazás az App Store -ban, amelyet malware -vel

fertőzöttek, új malware -törzset észleltek az iOS App Store néhány nagyon népszerű alkalmazásában. Az Xcodeghost – tekintettel a névre, mert az az Apple Xcode integrált fejlesztési környezetének rosszindulatú felépítésével terjed ki – az a jelenlegi rosszindulatú program, amely az Apple iOS alkalmazásboltjába […]

xgujw