. abszolút ingyenes lett egy korlátozott ideig. Haladjon tovább a szünet után a teljes lerakáshoz.

iOS alkalmazások

Nyomtathatóság (1,99 USD – ingyenes / iPhone, valamint iPad)

Ez a bölcs alkalmazás lehetővé teszi az egyének számára, hogy a Safari böngészőben megnyitott weboldalakat PDF -dokumentumokká alakítsák. Alapvető használat, az átalakítás közvetlenül a Safari -ból indítható, és az egyének konfigurálhatják a konverziós folyamatok paramétereit is.

Az ITranslate hang ingyenes (1,99 USD – ingyenes / iPhone, valamint iPad)

Ez a csodálatos fordító rögzíti azt, amit állít, és úgy játssza vissza, hogy a saját hangját felhasználva egyenletes nyelven játssza vissza. Több mint 42 nyelv támogatásával képzelje el az interakció vagy a tanulás lehetőségeit.

Shift (0,99 USD – ingyenes / iPhone, valamint iPad)

Az összes előnyben részesített kép fotószűrője, azonban a Shift egyéneknek hozzáadott képessége van saját egyedi gyártású szűrők előállításához.

Telestory (4,99 USD – ingyenes / iPhone, valamint iPad)

Adjon hozzá történeteket, valamint animációkat a felvett videókhoz, hogy néhány gonosz TV-show-szerű pillanatot készítsen a TeleStory-val. Az alkalmazást általában elismerték, valamint a 2014 -es egyik legjobb alkalmazás volt.

File Manager alkalmazás (2,99 USD – ingyenes / iPhone, valamint iPad)

Az adatkezelő, amelynek célja, az alkalmazás sok támogatást nyújt a különféle adattípusokhoz, valamint olyan funkciókat is tartalmaz, amelyekre számíthat egy prémium ajánlattól.

Mac Apps

Gyors PDF szerkesztő (14,99 USD – ingyenes / Mac)

A Mac robusztus PDF -szerkesztője, különféle funkciókkal, az alkalmazást az elsődleges lehetőségként szolgálják a Mac -en történő betöltéshez, valamint az OS X platformhoz célzottan létrehozták.

Happy Equation (2,99 USD – ingyenes / Mac)

A káprázatos alkalmazás lehetővé teszi a szöveg szerkesztését, valamint az egy tetőfedés alatt álló nyelvet, valamint a szerkesztőkkel, valamint a hasznos szótár ablakkal.

Telefonos alkalmazás (0,99 USD – ingyenes / Mac)

Vannak olyan alkalmazások, amelyek tárcsázóként szolgálnak a telefonhívásokhoz a Mac segítségével egy iPhone segítségével, azonban a telefonos alkalmazás segíti az időt, mivel az előzetes néhány számjegy vagy ábécé alapján jelzi a kapcsolatokat.

Superimpose Studio Pro (19,99 USD – Ingyenes / Mac)

A legjobb alkalmazást keresi a képek integrálására a Mac -en, azonban a lehetőségek dráganak is tartják? Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy ezt csak egy profi, valamint ingyen is megtegye.

Alkalmazás a dropboxhoz (0,99 USD – ingyenes / Mac)

A menüsorban parkoló alkalmazás böngészése, valamint a Dropbox -adatok, valamint a mappák letöltése meglehetősen gyors, valamint egyszerű.

A fenti összes alkalmazást közvetlenül kínálják az App Store -ból, valamint a Mac App Store -ból történő letöltéshez.

MEGJEGYZÉS: Ezeket az alkalmazásokat csak korlátozott időre kínálják. Töltse le őket a lehető leghamarabb, figyelembe véve, hogy az ilyen ajánlatok általában nem tartanak sokkal több, mint 24 órán keresztül a kiküldetés után.

Feltétlenül ellenőrizze az iPhone Apps galériánkat, valamint az iPad Apps Galériát, hogy sokkal több alkalmazást nézzen meg az iPhone és az iPad számára.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web összes jelenlegi áramáról.

Leave A Comment

Recommended Posts

A 4,7 hüvelykes iPhone 6 májusban a tömegtermelésbe kerül, 5,5 hüvelykes formatervezésű késéseket látva

Rengeteg sejtés és sejtés történt az Apple következő generációs iPhone-jával az elmúlt néhány hónapban. Gyorsan megközelítjük az idei világszerte a Világtervezői Konferenciát, egy olyan dátumot, amely elkerülhetetlenül hozza a vállalat jövőbeli termék -ütemtervének fokozódását, a megújult reményérzet mellett, hogy az üzleti vállalkozás […]

xgujw