Mindannyian ismerjük a képernyőn kívüli gesztusokat a OnePlus One -on. Koppintson duplán a képernyőn feloldja az eszközt, és egy kör kinyitja a kamera alkalmazását, és a „V” kiváltja a zseblámpát. Egy nagy 5,5 hüvelykes megjelenítéssel ezek a képernyőn kívüli gesztusok valóban segítenek, mivel a hardver gombok nehéz lehet elérni néhány ember számára.

Sajnos nincs lehetőség ezeket a gesztusokat az igényeink szerint megváltoztatni. Nos, mindenkinek nincs szüksége gyors hozzáférésre a kamerához vagy a zseblámpához. Néhány ember intenzíven is használhat más alkalmazást, és szeretne gyorsan hozzáférni az alkalmazáshoz. Szerencsére azoknak a felhasználóknak, akik az egyéni képernyőn kívüli gesztusból szeretnének, itt van egy mod, amely lehetővé teszi bármilyen alkalmazás elindítását a kamera gesztusával.

A modot az XDA tagja, a Thomson2412 készítette, és a CM Nightlies -en tesztelték. Bár a CM12.1 éjszakai székhely alapján más ROM -okon is működnie kell. Mielőtt bármilyen modot telepítené az eszközre, akkor feltétlenül készítsen egy Nandroid biztonsági másolatot a ROM -ról.

Hogyan kell telepíteni

Olyan dolgok, amelyekre szükséged lesz:

Egy meg egy

Egyéni helyreállítás, például a TWRP vagy a CWM telepítve a készülékére

Indítószerepp.zip: link

Olvassa el ezt: Hogyan telepítsük az egyéni helyreállítást a OnePlus One -on

A követendő lépések:

Győződjön meg arról, hogy készüléke megfelel a követelményeknek.

Töltse le a ‘indítószerepp.zip’ -t, és másolja a fájlt a telefonjára.

Kapcsolja ki az eszközt, és indítsa el a helyreállítási módot. Ehhez tartsa be néhány másodpercig a tápellátást és a mennyiség csökkentését.

Készítsen biztonsági másolatot a ROM -ról, csak arra az esetre, ha a dolgok összezavarodnak az Ön számára.

Miután a biztonsági mentés befejeződött, lépjen a ZIP telepítéséhez, és keresse meg a letöltött ZIP fájlt.

Erősítse meg a ZIP fájl telepítéséhez.

Indítsa újra a készüléket.

Most nyissa meg a Beállítások alkalmazását, és válassza az Interfész> Gesztus parancsikonok lehetőséget, majd válassza az engedélyezni kívánt lehetőséget.

Próbálja ki ezt a modot a OnePlus One -on, hogy gyorsabban hozzáférhessen az alkalmazásokhoz, kivéve a kamerát. Tudassa velünk minden olyan problémáját, amely az alábbi megjegyzésekben szerepel a telepítéssel.

Leave A Comment

Recommended Posts

A 4,7 hüvelykes iPhone 6 májusban a tömegtermelésbe kerül, 5,5 hüvelykes formatervezésű késéseket látva

Rengeteg sejtés és sejtés történt az Apple következő generációs iPhone-jával az elmúlt néhány hónapban. Gyorsan megközelítjük az idei világszerte a Világtervezői Konferenciát, egy olyan dátumot, amely elkerülhetetlenül hozza a vállalat jövőbeli termék -ütemtervének fokozódását, a megújult reményérzet mellett, hogy az üzleti vállalkozás […]

xgujw