A Fruit Ninja, a Halfbrick, az egyik legszembetűnőbb laza játékcím, amelyet bármilyen mobil platformon kínálnak. A játék egyszerű elképzelése magában foglalja a különféle gyümölcsök termékeinek levágását a nagy szamuráj kardokkal, valamint a játék fejlesztésével az új pengéket, miközben szintén összegyűjtheti az eredményeket. Ma a HalfBrick jelentős frissítést nyújtott azoknak az iOS-egyéneknek, akiknek tetszik a gyümölcsük felére szeletelt, ideértve az iPhone 5 nagyobb képernyőjének támogatását, valamint sok új játékon belüli finomságot és eredményeket.

Noha nem annyira játszom, mint amennyit használtam, be kell vallanom, hogy számos órát töltöttem az ujjam felhasználásával, hogy átugorjam a képernyőt, és viszont hagyjanak egy gyümölcsöt, amelyben felébredtem, amikor a legnagyobbra mentem. pontszám lehetséges. Mint minden egyszerű, mégis sikertelen cím, ez őrülten addiktív, valamint új pengékkel, nehézségekkel és háttérrel, most már hozzáadódtak a keverékhez, biztosan megtisztítom a jelenlévő Garde jelenlévő oldalát, amikor több.

Mint más gyümölcs nindzsák tudni fogják, a technika az, hogy a lehető legtöbb gyümölcsöt szeletelje egy csúszásban, valamint a látszólag véletlenszerű “kritikus” előnye jó érintés – csak jó lenne megérteni, hogyan lehetne sokkal inkább megjelenni. Gyakran nem igaz? Az egyetlen dolog – vagy azt kell mondania, hogy közted és a Fruit Ninja Hírességek Csarnokába való belépés, a bosszantó bombák, amelyek mindig úgy tűnik, hogy nagylelkűen futnak, amíg a legkevésbé számítanak rá. Találjon egy bombát, valamint az egésznek; Amellett, hogy ugyanez vonatkozik azokra is, akiknek hagyják, hogy három gyümölcs termék megfelelő dekapitáció nélkül a földre kerüljön.

Mint valószínűleg elmondhatod, inkább szeretem a Fruit Ninja -t, valamint több millióval rendelkezésre állnak, akik ugyanolyan élvezik a címet. Noha az iPhone 5 támogatása valószínűleg ennek a frissítésnek a klincherje, az összes iOS -egyén az összes többi bitre, valamint a bedobott darabokra szeretné kapni.

(Forrás: Fruit Ninja az iOS -hoz az App Store -ban)

Feltétlenül ellenőrizze az iPhone Apps galériát, valamint az iPad Apps Galériát, hogy sokkal több alkalmazást nézzen meg iPhone -jára és iPadjére.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave A Comment

Recommended Posts

A 4,7 hüvelykes iPhone 6 májusban a tömegtermelésbe kerül, 5,5 hüvelykes formatervezésű késéseket látva

Rengeteg sejtés és sejtés történt az Apple következő generációs iPhone-jával az elmúlt néhány hónapban. Gyorsan megközelítjük az idei világszerte a Világtervezői Konferenciát, egy olyan dátumot, amely elkerülhetetlenül hozza a vállalat jövőbeli termék -ütemtervének fokozódását, a megújult reményérzet mellett, hogy az üzleti vállalkozás […]

xgujw