, az Android okostelefonok sokat haladtak előre, figyelembe véve az indítást. A felszabadult előzetes telefonoknak csak kis képernyőkkel és kevesebb feldolgozási teljesítménygel rendelkeztek. A manapság bevezető telefonok azonban sokkal nagyobb képernyőkkel rendelkeznek, feldolgozási teljesítménygel, valamint a PC -hez hasonló RAM -mal. Az alábbiakban rámutattak a kevésbé ismert Android technikákkal, amelyek sokkal többet tudnak kihozni az okostelefonjáról.

De nem mindenki használja ki a rendkívül képes Android okostelefonját teljes potenciáljára. Valójában sok ember még mindig használja a telefonját 6 GB RAM -mal, valamint kortárs érzékelőkkel, csak telefonhívások kezdeményezésére, üzenetek küldésére, fényképezés vagy videó készítéséhez.

Okostelefonjaink sokkal jobban képesek erre, és itt is a rendkívül hasznos, kevésbé ismert Android technikák felsorolása, amelyek segíthetnek az okostelefon teljes potenciális felfedezésében.

Hozzáférjen a PC nehéz meghajtójához a telefonjáról

Annak ellenére, hogy ez most 2017 -ben van, valamint a fejlett technológiák nagyszerű ajánlatait minden nap bevezetik, sok ember továbbra is felhasználja az USB -kábeleket, hogy adatokat továbbítson számítógépükről telefonjukra, és fordítva. Ez azonban nem csak kényelmetlen, ugyanakkor időigényes. Noha a C típusú USB szignifikánsan gyorsabb, nem mindenkinek van C típusú portja.

Tehát a vezeték nélküli korszakban, ahol ideális a házakhoz való webkapcsolatunkból, ahol bármi is kapcsolódik vezeték nélkül, miért nem használja pontosan ugyanazt a vezeték nélküli innovációt, hogy a telefonját összekapcsolja a számítógépével?

Van ez a WiFi PC Data Explorer nevű Android alkalmazás, valamint a Windows szerveroldali verziója. Az alkalmazás felhasználásával vezeték nélkül összekapcsolhatja telefonját, valamint a számítógépet, valamint hozzáférhet a teljes nehéz meghajtóhoz, valamint az átvitelhez, valamint közvetlenül hozzáférhet az összes fájlhoz. Még az adatokat a telefonjáról elküldheti a számítógépére, valamint a képeket, valamint a számítógépen lévő videókat is élőben közvetítheti.

Ne hagyja ki: OpenCamera: nyílt forráskódú CAM alkalmazás Androidhoz

[GooglePlay url = ””/]
Használjon úszó böngészőt a sokkal jobb multitaskinghoz

Az okostelefon -használat nagyobb része magában foglalja a korlátlan görgetést olyan alkalmazásokkal, mint a Facebook, valamint a Twitter, valamint a barátai vagy az általad követett emberek által megosztott lenyűgöző cikkeket. Ennek a tevékenységnek a legfontosabb hátránya azonban az, hogy amikor egy linkre kattint egy cikk ellenőrzésére, akkor az alkalmazásból származik, amelyet jelenleg a böngészőjéhez használ, hogy megnézze a cikket.

Noha ez a zaj logikus, az irritáló rész az, hogy gyakran, amikor a hozzászólást felállítja, és újból megnyitja az előző alkalmazást, a hírcsatornát új anyaggal elárasztják. Ezenkívül nem praktikus az alkalmazások közötti váltás, amikor csak valami újat szeretne megnézni. Ne aggódjon, ehhez van lehetőség. A Flynx böngésző, egy Android alkalmazás sokkal jobban segíthet a multitask -ban, ha minden olyan linket megnyit, amelyre kattint, bármilyen típusú alkalmazáson, mint például a háttérben lévő buborék.

Azokat a cikkeket, amelyeket a kijelentkezni kívánt, buborékként fognak helyezni a képernyő sarkán, akárcsak a Facebook csevegőfejek. Előzetesen betöltik őket, miközben szörföznek az interneten, és bármilyen típusú időben hozzáférhetnek hozzájuk. A Flynx böngészőnek szintén van egy olvasási módja, ahol blokkolja a hirdetéseket, és csak a tartalmat kiemeli.

[GooglePlay url = ””/]
Védje a szemét éjjel olvasás közben

Ez a kevésbé ismert Android technika a képernyőbeállításokra utal. Amint a fenti trükkben rámutattak, sok ember használja okostelefonját, hogy sok hasznos anyagot nézzen ki online. Míg néhányan a nap sokkal jobb felében megtehetik ezt, sok ember sokkal több időt tölt a telefonjával, amikor visszatérnek a munkából, vagy mielőtt aludnának. A probléma az, hogy az összes elektronikus kijelző, beleértve az Android okostelefonokat, a képernyőn egyfajta kék fényt bocsát ki.

Olvassa el: 3 alkalmazás, amelyek segítenek a képernyő kék fényének kiszűrésében

A kék fény folyamatos kisülése nemcsak az éjszakai szemét okozhatja, hanem azt is állítják, hogy befolyásolják a cirkadián ritmust, valamint a kutatók szerint az alvási mintákat. Szerencsére van egy alapvető módszer, amellyel megakadályozhatja, hogy ez megtörténjen, és csak annyit kell tennie, hogy kiszűrje azt a káros kék fényt, amely az okostelefon képernyőjén keletkezik.

Ne aggódjon, van egy Twilight nevű alkalmazás, amely sokkal könnyebbé teszi ezt a folyamatot. Az alkalmazás alapértelmezés szerint lehetővé teszi a kék fényszűrőt az Ön helye alapján. Hasonlóképpen beállíthat bizonyos időzítéseket arra, amikor a szűrő engedélyezve van. Hasonlóképpen választhatunk a szűrő intenzitásának személyre szabására, valamint a fényerő szintjére, hogy megfeleljenek a kényelmi szintnek.

[GooglePlay url = ””/]
Vezesse a számítógépet Android telefonjával

Korábban beszéltem anullnull

Leave A Comment

Recommended Posts

39 IOS alkalmazás az App Store -ban, amelyet malware -vel

fertőzöttek, új malware -törzset észleltek az iOS App Store néhány nagyon népszerű alkalmazásában. Az Xcodeghost – tekintettel a névre, mert az az Apple Xcode integrált fejlesztési környezetének rosszindulatú felépítésével terjed ki – az a jelenlegi rosszindulatú program, amely az Apple iOS alkalmazásboltjába […]

xgujw